Kisah 3 : Ulang Bulan!

Tuesday, February 23, 2010 4:32 PM Posted by umiefull
Salam petang selasa semua.. Patut la pagi tadi rasa nak call rumah sangat. Tapi tahan, tunggu genap seminggu baru call. (salah ke eh?) Rupa-rupanya, mak pun ada instinct yang sama! Tengah kelam kabut nk bsiap ke jamiah, dapat 1 call yg tak disangka2.. "Kamu tak ingat ke hari ni hari ape?" Dalam hati.."Eh, b'day sape pulak hari ni..mak ke? abah ke?.." "ooo..dh genap sebulan mak, abah n kakni dtg sini ek..?" "haa..tau xpe..dah ulang bulan mak dtg sane.." "Ulang bulan?? Haha..oo, yela, nak kate ulang tahun, belum genap setahun lg ek.." .... Lebih kurang gini la, perbualan aku n mak.. (selepas diubah suai) Sejak seminggu klas ni, mmg dah leka dgn study yg makin mcabar. Tapi mak duk kat rumah sorang2 je. Mesti asyik terkenang2 aje.. Sampaikan 'ulang bulan' pun, mak ingat! Yela, sbb baru sebulan. Haha..comel je mak.
Mak kena paksa bt 'peace'..hehe..comel tak?
Tapi walau sesibuk mane pun, kenangan bersama mak, abah & kakni, tetap segar dalam ingatan.. Syukur tak terhingga..Allah kurniakan kenangan terindah!
Aksi sporting mak, kakni & abah
Thanx mak, sbb call pagi2.. Since mak datang sini, mak dah pandai timing masa utk call! Hehe.. Sayang mak!! p/s: pasni wat post pasal abah pulak..jgn mare ye bah..

5 Response to "Kisah 3 : Ulang Bulan!"

  1. osmate baik Says:

    salam..

    comel klu mak2 buat peace..
    huhu..umi, cukup2lah 'paksa' mak ayh buat peace..hehe..

  2. umiefull Says:

    hehe..
    demi anak nye..

  3. 'Ezzah Al-Islam Says:

    hoho.. salam mui!

    yeay! dah jumpa blog kamu..
    nak tuntut hutang salahuddin ni.. kuikui..

    welcome to this world sahabat~

  4. umiefull Says:

    Wssalam..
    aah, tu la..my Hero~
    in progress(insyaAllah)
    nantikan!!

  5. hasni busyra Says:

    salam umi.
    patot la asyik sebut pasal blog je.
    ghupenye sbb org tu dh ade blog.
    teruskan ye~
    daku menyokong dlm diam. haha

Post a Comment